La botiga

  • Vi elaborat d’una vinya de més de 40 anys de la varietat Cabernet Sauvignon. Color granat intens amb intensos tons violetes, molt cobert. Intens aroma varietal, fruita vermella fresca i fina, amb tons de violeta. Molt potent en boca, poderós, profund, fresc, enriquit en tons cafè, vainilla amb tanins potents però suaus de raïm molt madur i concentrat. Vi de guarda que seguirà creixent els propers cinc a deu anys.
  • Vi elaborat a partir de les varietats Xarel.lo i Muscat que li otorguen el carácter propi i l’autenticitat de la nostra terra. Raim de vinyes velles. Aroma floral, rosa blanca, jazmí, flor de taronger, amb fons de fruita exòtica madura, expressiu, amable. En boca és envolvent, fresc i amb bon equilibri. Préssec, albercoc, fruita verda poma i pera, fresc i ampli, amb bona acidesa.
  • Vi elaborat a partir de la varietat Cabernet Sauvignon de les feixes de finca Savall. Orientades cara nord-oest i airejades pel vent de mistral. Vermell cirera d'intensitat alta i brillant. Aroma floral a violeta, rosa Sant Jordi, maduixa. En boca explosió de fruita, maduixa molt madura, grosella, llaminadura, suau, melós, fresc, expressiu, rodó.