Bodega 2017-07-17T19:04:40+00:00

LA BODEGA

Un nou projecte amb unes arrels molt antigues

La finca disposa de dos cellers elaboradors: Masia Savall celler elaborador de vi D.O. Penedès i vi base D.O. Cava, i Masia Cal Maristany celler elaborador de Cava

Masia Savall:

  • Els orígens de la masia són incerts, se sap que havia estat residència monàstica depenent del monestir de Montserrat, i la data del 1629 que figura sobre el portal permet situar en el primer terç del segle XVIII l’activitat constructiva fonamental per a la configuració de l’edifici.
  • Consta també que a la seva explanada es dugué a terme l’acord de separació de la parròquia de Sant Sadurní d’Anoia del municipi de Subirats l’any 1764.
  • La masia de Savall, situada prop de la caseria de Can Rossell, és un edifici d’estructura basilical format de planta baixa, pis i golfes
GALERIA D’IMATGES

Masia Cal Maristany, masia fundada l’any 1826. L’any 1910, aquesta finca, seguint un projecte de l’enginyer de camins Euduardo Maristany i Gubert, cosí del seu propietari Pere Gerardo Maristany i Oliver, hisendat i polític i mecenes de família enriquida amb el comerç Americà de vins i caves, amb finques al Penedès i al Maresme i enoblit el 1012 pel Rei Alfons XII amb el títol de Compte de Lavern.

Cal Maristany ha estat completament remodelada i els seus antics cellers habilitats com a sales de banquets, celebracions i convencions, amb tres sales de diferents capacitats. Mantenint els espais de la cava per a la elaboració de Cava.